Να στείλετε μήνυμα
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd
Σπίτι > προϊόντα > Χάλυβας σωληνοειδής Πολωνός >
Σωληνοειδής υποστήριξη χάλυβα μεταβλητού μήκους με την επεξεργασία επιφάνειας κ.λπ.
  • Σωληνοειδής υποστήριξη χάλυβα μεταβλητού μήκους με την επεξεργασία επιφάνειας κ.λπ.

Σωληνοειδής υποστήριξη χάλυβα μεταβλητού μήκους με την επεξεργασία επιφάνειας κ.λπ.

Place of Origin China
Μάρκα JSHG
Model Number HG
Λεπτομέρειες προϊόντων
Διάμετρος:
μεταβλητός
Πάχος:
μεταβλητός
Υλικό:
Χάλυβας
χρώμα:
μεταβλητός
Ζωή υπηρεσιών:
Περισσότερο από 50 έτη
Σχέδιο:
Προσαρμοσμένος
Εξουσιοδότηση:
1-2 έτη
Επεξεργασία επιφάνειας:
Γαλβανισμένος??????????? γαλβανισμένος, ζωγραφική, επίστρωμα σκονών, κ.λπ.
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1 σύνολο
Όροι πληρωμής
L/C, D/A, D/P, T/T
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Ο χάλυβας σωληνοειδείς Πολωνοί παρέχει μια ασφαλή και αξιόπιστη λύση για τη μετάδοση δύναμης, το φωτισμό οδών και άλλους λόγους. Αποτελούνται από τον ανθεκτικό χάλυβα και χαρακτηρίζουν μια σωληνοειδή μορφή. Ο χάλυβας σωληνοειδείς Πολωνοί μπορεί να κατασκευαστεί στα διάφορες μήκη και τις διαμέτρους για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες και τις απαιτήσεις. Σχεδιάζονται για τη μακροπρόθεσμη χρήση, με μια ζωή υπηρεσιών περισσότερων από 50 ετών. Ο χάλυβας σωληνοειδείς Πολωνοί χρησιμοποιείται ευρέως στην ηλεκτρική εφαρμοσμένη μηχανική, τις τηλεπικοινωνίες, την εφαρμοσμένη μηχανική σιδηροδρόμων και δρόμων, και άλλους τομείς. Είναι ελαφριοί, εύκολο να εγκατασταθούν και να απαιτήσουν την ελάχιστη συντήρηση. Ο χάλυβας σωληνοειδείς Πολωνοί είναι σε θέση τις ακραίες καιρικές συνθήκες όπως οι ισχυροί άνεμοι και οι βαριές χιονοπτώσεις. Είναι μια οικονομικώς αποδοτική λύση για τις διάφορες εφαρμογές, που παρέχουν την αξιόπιστη απόδοση και την άριστη αξία για τα χρήματα.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Χάλυβας σωληνοειδής Πολωνός: Διάμετρος: Μεταβλητή, υλικό: Χάλυβας, χρώμα: Μεταβλητή, ζωή υπηρεσιών: Περισσότερο από 50 έτη, εξουσιοδότηση: 1-2 έτη
  • Σωλήνας Πολωνός χάλυβα: Διάμετρος: Μεταβλητή, υλικό: Χάλυβας, χρώμα: Μεταβλητή, ζωή υπηρεσιών: Περισσότερο από 50 έτη, εξουσιοδότηση: 1-2 έτη
  • Σωληνοειδής υποστήριξη Πολωνός χάλυβα: Διάμετρος: Μεταβλητή, υλικό: Χάλυβας, χρώμα: Μεταβλητή, ζωή υπηρεσιών: Περισσότερο από 50 έτη, εξουσιοδότηση: 1-2 έτη
 

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιοκτησία Περιγραφή
Σχέδιο Προσαρμοσμένος
Εξουσιοδότηση 1-2 έτη
Διάμετρος Μεταβλητός
Χρήση Μετάδοση δύναμης, φωτισμός οδών, κ.λπ.
Χρώμα Μεταβλητός
Μήκος Μεταβλητός
Πάχος Μεταβλητός
Μορφή Σωληνοειδής
Επεξεργασία επιφάνειας Γαλβανισμένος??????????? γαλβανισμένος, ζωγραφική, επίστρωμα σκονών, κ.λπ.
Ζωή υπηρεσιών Περισσότερο από 50 έτη
 

Εφαρμογές:

Σωληνοειδής εφαρμογή Πολωνού χάλυβα

Ο χάλυβας σωληνοειδής Πολωνός, που κατασκευάζεται από JSHG με το πρότυπο Hg αριθμού, είναι ένας υψηλής ποιότητας pylon πόλος χάλυβα από την Κίνα. Είναι σωληνοειδές στη μορφή και χαρακτηρίζει το μεταβλητά πάχος, τη διάμετρο, και το μήκος. Το υλικό που χρησιμοποιείται χάλυβας για το pylon πόλο χάλυβα είναι αρίστης ποιότητας, καθιστώντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό και μακράς διαρκείας.

Ο χάλυβας σωληνοειδής Πολωνός χρησιμοποιείται ευρέως στις διάφορες εφαρμογές. Χρησιμοποιείται συχνά ως σωληνοειδής υποστήριξη χάλυβα για τα βιομηχανικά προγράμματα όπως οι γέφυρες, τα κτήρια, και οι πύργοι. Χρησιμοποιείται επίσης στην κατασκευή των pylon πύργων. Οι pylon πύργοι χρησιμοποιούνται για ποικίλους λόγους όπως η διαβίβαση της ηλεκτρικής ενέργειας, παροχή των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, και των σημάτων ραδιοφωνικής αναμετάδοσης.

Ο χάλυβας σωληνοειδής Πολωνός χρησιμοποιείται επίσης στη θαλάσσια βιομηχανία. Χρησιμοποιείται ως υποστήριξη για τις παράκτιες πλατφόρμες, τα σκάφη, και τις βάρκες. Χρησιμοποιείται επίσης στην κατασκευή λιμένων ως υποστήριξη για τις αποβάθρες, τις αποβάθρες, και άλλη λιμενική υποδομή. Επιπλέον, χρησιμοποιείται στην κατασκευή των σηράγγων και των υπόγειων δομών ως υποστήριξη για τους τοίχους και τις οροφές.

Ο χάλυβας σωληνοειδής Πολωνός είναι μια αξιόπιστη και οικονομικώς αποδοτική λύση για οποιοδήποτε πρόγραμμα εφαρμοσμένης μηχανικής. Η άριστες δύναμη και η ευελιξία της το κάνουν μια ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. Με την ανώτερη ποιότητα και τη διάρκειά του, είναι εγγυημένο να παρασχεθεί μια μακράς διαρκείας και σταθερή υποστήριξη.

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένος χάλυβας σωληνοειδής Πολωνός από JSHG

Προσφέρουμε έναν προσαρμοσμένο σωληνοειδή πόλο χάλυβα από JSHG, που προσφέρει τα σχέδια συνήθειας, ποικίλες πάχη και διαμέτρους, και μια ζωή υπηρεσιών περισσότερων από 50 ετών. Η σωληνοειδής υποστήριξη χάλυβά μας σχεδιάζεται για να είναι γαλβανισμένος??????????? γαλβανισμένος, χρωματισμένος, η σκόνη ντυμένος, ή οποιαδήποτε άλληδήποτε επεξεργασία επιφάνειας όπως απαιτείται. Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να βεβαιωθείτε για έναν ανθεκτικό και μακράς διαρκείας pylon πόλο χάλυβα.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για το χάλυβα σωληνοειδής Πολωνός. Η τεχνική ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με τις όλες σωληνοειδείς ανάγκες Πολωνού χάλυβά σας. Παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Οδηγίες εγκατάστασης και καθοδήγηση
  • Βοήθεια με τα ζητήματα ανίχνευσης μηχανικών βλαβών και συντήρησης
  • Μέρη αντικατάστασης και συστατικά
  • Βελτιώσεις και τροποποιήσεις προϊόντων
  • Προδιαγραφή προϊόντων και βοήθεια σχεδίου
  • Υπηρεσίες πληροφοριών και επισκευής εξουσιοδότησης

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε τη βοήθεια με το χάλυβα σωληνοειδής Πολωνός, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με σήμερα.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία
Ο χάλυβας σωληνοειδείς Πολωνοί συσκευάζεται προσεκτικά για να εξασφαλίσει ασφαλή παράδοση στον προορισμό τους. Τα τυποποιημένα υλικά συσκευασίας περιλαμβάνουν: τα κουτιά από χαρτόνι, να γεμίσουν αφρού, και συρρικνώνονται το περικάλυμμα. Όλες οι συσκευασίες ονομάζονται με το όνομα προϊόντων και το όνομα και τη διεύθυνση του πελάτη. Οι πόλοι στέλνονται έπειτα στον πελάτη μέσω μιας υπηρεσίας αποστολής τρίτων. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει από ποικίλες επιλογές ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένου του εδάφους, τον αέρα, και να εκφράσει την παράδοση.

 

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του χάλυβα σωληνοειδής Πολωνός;
Α1: Το εμπορικό σήμα του χάλυβα σωληνοειδής Πολωνός είναι JSHG.
Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός του χάλυβα σωληνοειδής Πολωνός;
A2: Ο πρότυπος αριθμός του χάλυβα σωληνοειδής Πολωνός είναι Hg.
Q3: Πού ο χάλυβας σωληνοειδής Πολωνός κατασκευάζεται;
A3: Ο χάλυβας σωληνοειδής Πολωνός κατασκευάζεται στην Κίνα.
Q4: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του χάλυβα σωληνοειδής Πολωνός;
A4: Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του χάλυβα σωληνοειδής Πολωνός περιλαμβάνουν την υψηλή αντίσταση διάβρωσης, τις άριστες ηλεκτρικές ιδιότητες και την καλή δύναμη αντίκτυπου.
Q5: Ποιες είναι οι εφαρμογές του χάλυβα σωληνοειδής Πολωνός;
A5: Ο χάλυβας σωληνοειδής Πολωνός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το φωτισμό, την ηλεκτρική μετάδοση και άλλες εφαρμογές.

Συνιστώμενα προϊόντα

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-510-87844156
Βιομηχανική ζώνη Wanshi, πόλη Yixing, επαρχία Jiangsu, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε