Τηλ.::
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

ΥΨΗΛΟΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Αρχική Σελίδα

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η ποιότητα του χάλυβα Πολωνοί 230kV είναι πολύ υψηλή και ικανοποιούμε με την απόδοση παραγωγής, την πρώτη παράδοση και την καλή τεχνική υπηρεσία της.

—— ROLAND Τ. GESTOSANI

Ευχαριστίες για υψηλό σας - πόλοι ποιοτικού φωτισμού και πρόωρη παράδοση. Είστε το καλό εργοστάσιο cOem μας, ελπίδα που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε περισσότερο ο ένας με τον άλλον.

—— COSLEE ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Προηγμένοι εξοπλισμοί παραγωγής

   

  JSHG έχει τον ψηφιακό έλεγχο 2 που παράγει τις γραμμές ευθύ σωληνοειδούς πόλου χάλυβα ραφών, 1 ψηφιακός έλεγχος που παράγει τη γραμμή χάλυβα αγγέλου, 2 γραμμές παραγωγής του ξετυλίγματος πιάτων και flatting, φλόγα ψηφιακού ελέγχου 3 & τέμνουσες μηχανές πλάσματος, 4 γραμμές παραγωγής των μηχανών ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου, 16 βαρέων καθηκόντων ανυψωτικές μηχανές ως wellas άλλοι προηγμένοι εξοπλισμοί.

   

  Όλα αυτά είναι υψηλών αυτόματου και ακρίβειας, μέσω των οποίων η επιχείρηση πραγματοποιεί το σχέδιο και την τεχνολογία προόδου, serialization παραγωγής υψηλής ταχύτητας και προϊόντων καθώς επίσης και τον αποτελεσματικό συνδυασμό των γραμμών παραγωγής.

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  JSHG έχει περάσει το σύστημα διαχείρισης ISO9001quality. Εκτός αυτού, επεξεργάζεται το επαγγελματικό φυσικό και χημικό εργαστήριο επιθεώρησης και είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ανίχνευσης ακτίνας X, το υπερηχητικό σύστημα ανίχνευσης, την καθολική μηχανή δοκιμής επίδειξης οθόνης, τη φωτοηλεκτρική συσκευή ανάλυσης φάσματος εκπομπής, καθώς επίσης και τη συσκευή ανάλυσης κ.λπ. άνθρακα και θείου microcoputer.

   

  Εν τω μεταξύ, έχει διαμορφώσει ένα επιστημονικό και ακριβές σύστημα mangement qulity, το οποίο αποτελεσματικά και αυστηρά εγγυάται ότι ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων διαμορφώνει την πρώτη ύλη τελειωμένος - προϊόντα.

   

  Φυσικές και χημικές μηχανές δοκιμής

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  Προσυναρμολογήστε για το ολοκληρωμένο προϊόν

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

   

   

  Συσκευασία & ναυτιλία

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

   

   

   

   

   

 • Ε & Α

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  «Το σχέδιο και η τεχνολογία, επαγγελματικός και κοινός, το λογισμικό και το υλικό» είναι φιλοσοφία σχεδίου JSHG `s. Έχουμε καθιερώσει μια στενή συνεταιριστική σχέση με τα όργανα και τις επιχειρήσεις σχεδίου στην ίδια βιομηχανία. Μέσω της στενών επικοινωνίας και των εξερευνήσεων, η επιχείρησή μας πήρε στην προηγμένη έννοια σχεδίου, που εισάγει το εσωτερικό και ξένο πρώτης τάξεως λογισμικό σχεδίου, και που προσελκύει το υψηλής ποιότητας προσωπικό.

  Στο τμήμα Ε&Α, υπάρχει πολλή πεπειραμένη ανώτερη έρευνα & σχεδιάζει το προσωπικό και το άκαμπτο δίκτυο ανάπτυξης, που εξασφαλίζει τις προτάσεις σχεδίου μας ικανοποιεί την απαίτηση πελατών, υπερβείτε ακόμη και τις προσδοκίες τους.

   

  Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Από την καθιέρωση, JSHG έχει υποβάλει χιλιάδες κωνικές προτάσεις σχεδίου πόλων που καλύπτουν διάφορους βιομηχανίες και τομείς, όπως η βιομηχανία μετάδοσης δύναμης, η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, η ανάβοντας βιομηχανία, κ.λπ., η οποία παρέχει την πλήρη και ισχυρή διαβεβαίωση τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Tang

Τηλ.:: 0086-13861505969

Φαξ: 86-510-87843528

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd
Βιομηχανική ζώνη Wanshi, πόλη Yixing, επαρχία Jiangsu, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
Τηλ.::86-510-87844156
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Χάλυβας σωληνοειδής Πολωνός προμηθευτής. © 2016 - 2022 steel-tubularpole.com. All Rights Reserved.