Να στείλετε μήνυμα
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd
Σπίτι >

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Γύρος εργοστασίων
  • Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Γραμμή παραγωγής εργοστασίων
Γραμμή παραγωγής

 

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Προηγμένοι εξοπλισμοί παραγωγής

 

JSHG έχει τον ψηφιακό έλεγχο 2 που παράγει τις γραμμές ευθύ σωληνοειδούς πόλου χάλυβα ραφών, 1 ψηφιακός έλεγχος που παράγει τη γραμμή χάλυβα αγγέλου, 2 γραμμές παραγωγής του ξετυλίγματος πιάτων και flatting, φλόγα ψηφιακού ελέγχου 3 & τέμνουσες μηχανές πλάσματος, 4 γραμμές παραγωγής των μηχανών ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου, 16 βαρέων καθηκόντων ανυψωτικές μηχανές ως wellas άλλοι προηγμένοι εξοπλισμοί.

 

Όλα αυτά είναι υψηλών αυτόματου και ακρίβειας, μέσω των οποίων η επιχείρηση πραγματοποιεί το σχέδιο και την τεχνολογία προόδου, serialization παραγωγής υψηλής ταχύτητας και προϊόντων καθώς επίσης και τον αποτελεσματικό συνδυασμό των γραμμών παραγωγής.

 

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 

JSHG έχει περάσει το σύστημα διαχείρισης ISO9001quality. Εκτός αυτού, επεξεργάζεται το επαγγελματικό φυσικό και χημικό εργαστήριο επιθεώρησης και είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ανίχνευσης ακτίνας X, το υπερηχητικό σύστημα ανίχνευσης, την καθολική μηχανή δοκιμής επίδειξης οθόνης, τη φωτοηλεκτρική συσκευή ανάλυσης φάσματος εκπομπής, καθώς επίσης και τη συσκευή ανάλυσης κ.λπ. άνθρακα και θείου microcoputer.

 

Εν τω μεταξύ, έχει διαμορφώσει ένα επιστημονικό και ακριβές σύστημα mangement qulity, το οποίο αποτελεσματικά και αυστηρά εγγυάται ότι ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων διαμορφώνει την πρώτη ύλη τελειωμένος - προϊόντα.

 

Φυσικές και χημικές μηχανές δοκιμής

 

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

Προσυναρμολογήστε για το ολοκληρωμένο προϊόν

 

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 

 

 

Συσκευασία & ναυτιλία

 

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

 

 

 

 

 

Ε&Α

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

«Το σχέδιο και η τεχνολογία, επαγγελματικός και κοινός, το λογισμικό και το υλικό» είναι φιλοσοφία σχεδίου JSHG `s. Έχουμε καθιερώσει μια στενή συνεταιριστική σχέση με τα όργανα και τις επιχειρήσεις σχεδίου στην ίδια βιομηχανία. Μέσω της στενών επικοινωνίας και των εξερευνήσεων, η επιχείρησή μας πήρε στην προηγμένη έννοια σχεδίου, που εισάγει το εσωτερικό και ξένο πρώτης τάξεως λογισμικό σχεδίου, και που προσελκύει το υψηλής ποιότητας προσωπικό.

Στο τμήμα Ε&Α, υπάρχει πολλή πεπειραμένη ανώτερη έρευνα & σχεδιάζει το προσωπικό και το άκαμπτο δίκτυο ανάπτυξης, που εξασφαλίζει τις προτάσεις σχεδίου μας ικανοποιεί την απαίτηση πελατών, υπερβείτε ακόμη και τις προσδοκίες τους.

 

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Από την καθιέρωση, JSHG έχει υποβάλει χιλιάδες κωνικές προτάσεις σχεδίου πόλων που καλύπτουν διάφορους βιομηχανίες και τομείς, όπως η βιομηχανία μετάδοσης δύναμης, η βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, η ανάβοντας βιομηχανία, κ.λπ., η οποία παρέχει την πλήρη και ισχυρή διαβεβαίωση τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-510-87844156
Βιομηχανική ζώνη Wanshi, πόλη Yixing, επαρχία Jiangsu, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε