Να στείλετε μήνυμα
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd
Σπίτι >
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

ΥΨΗΛΟΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  • Κίνα Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Κύρια αγορά: Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Επιχειρησιακός τύπος: Κατασκευαστής , Εξαγωγέας , Εταιρεία Εμπορίας , Πωλητής
Εμπορικά σήματα: JSHG
Αριθ. των υπαλλήλων: 101~200
Ετήσια πωλήσεις: 10Million-50Million
Έτος που καθιερώνεται: 1998
PC εξαγωγής: 20% - 30%
Εισαγωγή

Με πάνω από 17 έτη εμπειρίας
Ιδρυμένη το 1998, η Co. ΕΠΕ Πολωνού χάλυβα Jiangsu Hongguang (JSHG) ειδικεύεται στην κατασκευή των διάφορων πόλων χάλυβα. Κατασκευάζουμε ποικίλα προϊόντα όπως τους πύργους & τους πόλους χάλυβα μετάδοσης και δομές υποσταθμών για τη βιομηχανία μετάδοσης δύναμης, τους υψηλούς ιστούς και τους πόλους φωτισμού οδών για το φωτισμό, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ευρέως στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας, τους αερολιμένες, τους λιμένες και τις αποβάθρες, τις αποθήκες, τα μέρη χώρων στάθμευσης και τα στάδια, τους πόλους πύργων για τους τελεφερίκ σιδηροδρόμους, τους πόλους επικοινωνίας μικροκυμάτων για τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, τους ενισχυτικούς πόλους aero-γεννητριών και τους πόλους φωτισμού οδών.

 

Ικανός για να χειριστούν τις διαταγές όγκου
Η επιχείρησή μας καλύπτει έναν τομέα 65.000 τετραγωνικών μέτρων, με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο $10.1 εκατομμυρίων. Με 45.000 τετραγωνικά μέτρα διαστήματος παραγωγής και περισσότερου από 200 προσωπικού, έχουμε την ικανότητα να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ακόμη και των μεγαλύτερων προγραμμάτων. Έχουμε τους πλούσιους πόρους εφαρμοσμένης μηχανικής, τις ισχυρές ικανότητες κατασκευής, την προσεκτική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, το προσωπικό διαχείρισης του προγράμματος και την οικονομική δύναμη, για να εξασφαλίσουμε την ασυμβίβαστη ποιότητα και την επιτυχία του προγράμματός σας. 
 
Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε 30,000MT των πόλων χάλυβα ετησίως. Είμαστε κύριοι δύο 2,400T και 600T μεγάλης κλίμακας υδραυλικές κάμπτοντας μηχανές, κάθε μια από τις οποίες είναι σε θέση να παραγάγει τα μεγάλης κλίμακας συστατικά και τις δομές πόλων. Εκτός αυτού, η επιχείρησή μας έχει άλλο προηγμένο εξοπλισμό, όπως CNC η φλόγα που οι τέμνουσες μηχανές, αυτόματες σκίζω-ενώνοντας στενά μηχανές, πιάτο-οι μηχανές, κουρευτές ζώων, αυτόματος-κλειστές επάνω μηχανές, αυτόματες μηχανές ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου, αυτόματα levelers, αυτόματος η διοχέτευση και το πρόστιμο επεξεργαμένος τις βοηθητικές μηχανές στη μηχανή.
 
Εμμένοντας στους κανονισμούς του ISO 9001, του ISO 14001 και OHSAS 18001
Επιπλέον, έχουμε την οργάνωση η συνεχείς πολιτική και ο στόχος του ποιοτικού ελέγχου, οι οποίοι έχουν εφαρμοστεί αυστηρά από όλους τους υπαλλήλους. Περάσαμε και συμμορφωνόμαστε με το τρεις-σύστημα του ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 και να θέσουμε τους σχετικούς κανονισμούς από την πρόσβαση πρώτης ύλης στο σχέδιο, την παραγωγή, την καθημερινές διαχείριση και στην υπηρεσία μεταπωλήσεων. Σε JSHG, η ποιότητα δεν είναι μια απλή λέξη, είναι η υποχρέωσή μας. Αφιερωνόμαστε στην κάλυψη και την υπέρβαση όλων των απαιτήσεών σας, και την παροχή της υψηλότερης ποιότητας, οικονομικώς αποδοτική λύση για να συναντήσουμε και τον προϋπολογισμό σας και το πρόγραμμα.

 
Περιεκτικός και Famouse Clinets
Με τις προσπάθειες όλου του προσωπικού καθώς επίσης και της εξωτερικών υποστήριξης και της συνεργασίας, τα προϊόντα μας πωλούνται καλά στην Κίνα και τις υπερπόντιες αγορές. Οι αγορές μας καλύπτουν τις Φιλιππίνες, Ρωσία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αγγλία, Μαλαισία, Μπανγκλαντές, Πακιστάν, Γκάνα, Λιβερία, Ανγκόλα, Νιγηρία, Κονγκό και ούτω καθεξής. Επιπλέον, είμαστε με πολλές διάσημες επιχειρήσεις, όπως SGCC, NGCP, BPDB, ESKOM, η Κίνα Unicom, η China Mobile, TEBA, ZTE, ο φωτισμός $cu (UK), COSLEE Αυστραλία, ο φωτισμός αβάκων, κ.λπ.
 

Λήψη της άριστης, γρήγορης απάντησής μας στις τροποποιήσεις προγράμματος
Όταν τοποθετείτε μια διαταγή με μας, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τις σωληνοειδείς δομές χάλυβα με τις ανάγκες σας στο μυαλό. Χτισμένοι με μια δέσμευση για τη εξυπηρέτηση πελατών, καταλαβαίνουμε ότι το πρόγραμμά σας είναι σημαντικό, και ότι η έγκαιρη παράδοση είναι ουσιαστική. Επίσης ξέρουμε ότι υπάρχουν αλλαγές έπρεπε να γίνουν κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος. Η ομάδα μας επιτρέπει σε μας για να αποκριθεί γρήγορα στις τροποποιήσεις προγράμματος διατηρώντας το πρόγραμμα προγράμματός σας. 
 

 

Υπηρεσία

Κίνα Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

1. Απάντηση μέσα σε 24 ώρες απασχόλησης

 

2. Άμεση πώληση εργοστασίων

 

3. Περισσότερο από 15 έτη εμπειρία σχεδίου & κατασκευής

 

4. Ικανός για να χειριστούν τις διαταγές όγκου 

 

5. Υψηλός - ποιότητα και χαμηλής τιμής προϊόντα

 

6. Παρέχετε το επαγγελματικό σχέδιο από τους πεπειραμένους μηχανικούς Ε&Α μας

 

7. Πλούσια εμπειρία εξαγωγής

 

8. ODM, cOem αποδεκτός

 

9. Τεχνική υποστήριξη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

10.Calling υπηρεσία

 

 

Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με!

 

Ιστορία

Κίνα Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Καθιερωμένο το 1998, JSHG ειδικεύεται στην κατασκευή των πολλών χρήσεων τμημάτων και των πόλων κατασκευής χάλυβα.

 

Από το 2001-2006, JSHG απονεμήθηκε ως «καταρτισμένες επιχειρήσεις» από το Υπουργείο γεωργίας PRC.

 

Τον Ιανουάριο του 2004, περάσαμε τη δοκιμή από την ποιοτική επιθεώρηση πύργων βιομηχανίας εθνικών αρμοδιοτήτων και το εξεταστικό κέντρο και πήραμε τα προσόντα για να παραγάγουμε 220KV και κάτω από τον εκλεπτυμένους σωληνοειδείς πόλο χάλυβα & 750KV και κάτω από τις σωληνοειδείς δομές υποσταθμών χάλυβα. Συγχρόνως, η εγχώρια αγορά μας καλύπτει Jiangsu, εσωτερική Μογγολία, Hebei, Xinjiang, Hubei και ούτω καθεξής.

 

Το 2004, JSHG κάνει τις μεγάλες προσπάθειες να ερευνηθεί oversea η αγορά και πήρε το πιστοποιητικό της έγκρισης για τις επιχειρήσεις με τα καλσόν εξωτερικού εμπορίου PRC. Εξαγάγαμε διαδοχικά το σωληνοειδή πόλο χάλυβα, υψηλός ιστός, που ανάβει τον πόλο στις Φιλιππίνες, Ρωσία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αγγλία, Μαλαισία, Μπανγκλαντές, Πακιστάν, Γκάνα, Λιβερία, Ανγκόλα, Νιγηρία, Κονγκό και ούτω καθεξής. 

 

Το 2012, JSHG επανεντόπισε σε νέες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική ζώνη.

 

Το 2012, γίναμε καταρτισμένος προμηθευτής της εταιρίας κρατικού πλέγματος της Κίνας και περάσαμε την επιτόπια αξιολόγηση. Στο ίδιο χρόνο, ο πύργος τηλεπικοινωνιών πέρασε επίσης τη δοκιμή και πήρε την άδεια παραγωγής.

 

Το 2014, περάσαμε και συμμορφωνόμαστε με την αξιολόγηση των τρεις-συστημάτων για ISO9001 (ποιότητα), ISO14001

(περιβάλλον), OHSMS (επάγγελμα υγιές και ασφάλεια).

 

Το 2015, ισχύσαμε επιτυχώς να είμαστε καταρτισμένος προμηθευτής του νότιου πλέγματος δύναμης της Κίνας και Co. πύργων της Κίνας, ΕΠΕ.

 

Χάρι στην εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των εσωτερικών και υπερπόντιων πελατών μας, η επιχείρησή μας θα απασχοληθεί σκληρότερα και θα παράσχει στην αρχαιότερη ποιότητα και την καλύτερη υπηρεσία για να επιστρέψει στον κόσμο.

Η ομάδα μας

Κίνα Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπάρχει 198 προσωπικό στην επιχείρησή μας από την οποία διαμόρφωσε μια επαγγελματική ομάδα με την άφθονη τεχνική δύναμη. 

 

15% έχουν το βαθμό banchelor ή ανωτέρω, 30% έχουν περάσει mid-level την εξέταση τεχνικών. Όλοι οι χειριστές τεχνικών έχουν περισσότερο από 5 έτη στον τομέα συγκόλλησης και συμμετέχουν επίσης στα σχετικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης.

 

 Υπάρχουν 16 μηχανικοί στο τμήμα Ε&Α μας. Ο διευθυντής και οι κύριοι μηχανικοί σε αυτά τα τμήματα ο βαθμός μηχανικού. Επιπλέον, λειτουργούσαν σε ένα γνωστό εργοστάσιο πόλων χάλυβα με τις διαφορετικές θέσεις, όπως το fabricator, ποιοτικός επιθεωρητής, κύριος σχεδιαστής, για σχεδόν 10 έτη.

 

Έχουμε επίσης μια ισχυρή ομάδα μάρκετινγκ & υπηρεσιών που παίρνουν αρμόδιο για περιεκτικό presale υπηρεσιών πωλήσεων, στην πώληση και μετά από την πώληση. Έχουν τη δυνατότητα να εξετάσουν όλα τα προβλήματα έκτακτης ανάγκης και εγκαταστάσεων.

 

Οι υπάλληλοί μας έχουν την εμπιστοσύνη για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις συμβάσεων και να παρέχουν υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και ικανοποιημένη υπηρεσία.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-510-87844156
Βιομηχανική ζώνη Wanshi, πόλη Yixing, επαρχία Jiangsu, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε