Αρχική Σελίδα

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

καλής ποιότητας Ηλεκτρική δύναμη Πολωνός για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ηλεκτρική δύναμη Πολωνός για τις πωλήσεις
Η ποιότητα του χάλυβα Πολωνοί 230kV είναι πολύ υψηλή και ικανοποιούμε με την απόδοση παραγωγής, την πρώτη παράδοση και την καλή τεχνική υπηρεσία της.

—— ROLAND Τ. GESTOSANI

Ευχαριστίες για υψηλό σας - πόλοι ποιοτικού φωτισμού και πρόωρη παράδοση. Είστε το καλό εργοστάσιο cOem μας, ελπίδα που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε περισσότερο ο ένας με τον άλλον.

—— COSLEE ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ

Είμαι Online Chat Now

Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

1 2 3 4 5
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd
Εταιρεία πύλη Κτίριο γραφείων Προφίλ Εργοστάσιο ναυπηγείο συνεργείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : JSHG
Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200
Ετήσιες πωλήσεις : 10Million-50Million
Ιδρύθηκε Έτος : 1998
Εξαγωγή pc : 10% - 20%

Με πάνω από 17 έτη εμπειρίας
Ιδρυμένη το 1998, η Co. ΕΠΕ Πολωνού χάλυβα Jiangsu Hongguang (JSHG) ειδικεύεται στην κατασκευή των διάφορων πόλων χάλυβα. Κατασκευάζουμε ποικίλα προϊόντα όπως τους πύργους & τους πόλους χάλυβα μετάδοσης και δομές υποσταθμών για τη βιομηχανία μετάδοσης δύναμης, τους υψηλούς ιστούς και τους πόλους φωτισμού οδών για το φωτισμό, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ευρέως στις οδούς ταχείας κυκλοφορίας, τους αερολιμένες, τους λιμένες και τις αποβάθρες, τις αποθήκες, τα μέρη χώρων στάθμευσης και τα στάδια, τους πόλους πύργων για τους τελεφερίκ σιδηροδρόμους, τους πόλους επικοινωνίας μικροκυμάτων για τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, τους ενισχυτικούς πόλους aero-γεννητριών και τους πόλους φωτισμού οδών.

 

Ικανός για να χειριστούν τις διαταγές όγκου
Η επιχείρησή μας καλύπτει έναν τομέα 65.000 τετραγωνικών μέτρων, με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο $10.1 εκατομμυρίων. Με 45.000 τετραγωνικά μέτρα διαστήματος παραγωγής και περισσότερου από 200 προσωπικού, έχουμε την ικανότητα να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες ακόμη και των μεγαλύτερων προγραμμάτων. Έχουμε τους πλούσιους πόρους εφαρμοσμένης μηχανικής, τις ισχυρές ικανότητες κατασκευής, την προσεκτική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, το προσωπικό διαχείρισης του προγράμματος και την οικονομική δύναμη, για να εξασφαλίσουμε την ασυμβίβαστη ποιότητα και την επιτυχία του προγράμματός σας. 
 
Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε 30,000MT των πόλων χάλυβα ετησίως. Είμαστε κύριοι δύο 2,400T και 600T μεγάλης κλίμακας υδραυλικές κάμπτοντας μηχανές, κάθε μια από τις οποίες είναι σε θέση να παραγάγει τα μεγάλης κλίμακας συστατικά και τις δομές πόλων. Εκτός αυτού, η επιχείρησή μας έχει άλλο προηγμένο εξοπλισμό, όπως CNC η φλόγα που οι τέμνουσες μηχανές, αυτόματες σκίζω-ενώνοντας στενά μηχανές, πιάτο-οι μηχανές, κουρευτές ζώων, αυτόματος-κλειστές επάνω μηχανές, αυτόματες μηχανές ηλεκτροσυγκόλλησης δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου, αυτόματα levelers, αυτόματος η διοχέτευση και το πρόστιμο επεξεργαμένος τις βοηθητικές μηχανές στη μηχανή.
 
Εμμένοντας στους κανονισμούς του ISO 9001, του ISO 14001 και OHSAS 18001
Επιπλέον, έχουμε την οργάνωση η συνεχείς πολιτική και ο στόχος του ποιοτικού ελέγχου, οι οποίοι έχουν εφαρμοστεί αυστηρά από όλους τους υπαλλήλους. Περάσαμε και συμμορφωνόμαστε με το τρεις-σύστημα του ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 και να θέσουμε τους σχετικούς κανονισμούς από την πρόσβαση πρώτης ύλης στο σχέδιο, την παραγωγή, την καθημερινές διαχείριση και στην υπηρεσία μεταπωλήσεων. Σε JSHG, η ποιότητα δεν είναι μια απλή λέξη, είναι η υποχρέωσή μας. Αφιερωνόμαστε στην κάλυψη και την υπέρβαση όλων των απαιτήσεών σας, και την παροχή της υψηλότερης ποιότητας, οικονομικώς αποδοτική λύση για να συναντήσουμε και τον προϋπολογισμό σας και το πρόγραμμα.

 
Περιεκτικός και Famouse Clinets
Με τις προσπάθειες όλου του προσωπικού καθώς επίσης και της εξωτερικών υποστήριξης και της συνεργασίας, τα προϊόντα μας πωλούνται καλά στην Κίνα και τις υπερπόντιες αγορές. Οι αγορές μας καλύπτουν τις Φιλιππίνες, Ρωσία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αγγλία, Μαλαισία, Μπανγκλαντές, Πακιστάν, Γκάνα, Λιβερία, Ανγκόλα, Νιγηρία, Κονγκό και ούτω καθεξής. Επιπλέον, είμαστε με πολλές διάσημες επιχειρήσεις, όπως SGCC, NGCP, BPDB, ESKOM, η Κίνα Unicom, η China Mobile, TEBA, ZTE, ο φωτισμός $cu (UK), COSLEE Αυστραλία, ο φωτισμός αβάκων, κ.λπ.
 

Λήψη της άριστης, γρήγορης απάντησής μας στις τροποποιήσεις προγράμματος
Όταν τοποθετείτε μια διαταγή με μας, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τις σωληνοειδείς δομές χάλυβα με τις ανάγκες σας στο μυαλό. Χτισμένοι με μια δέσμευση για τη εξυπηρέτηση πελατών, καταλαβαίνουμε ότι το πρόγραμμά σας είναι σημαντικό, και ότι η έγκαιρη παράδοση είναι ουσιαστική. Επίσης ξέρουμε ότι υπάρχουν αλλαγές έπρεπε να γίνουν κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος. Η ομάδα μας επιτρέπει σε μας για να αποκριθεί γρήγορα στις τροποποιήσεις προγράμματος διατηρώντας το πρόγραμμα προγράμματός σας. 
 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu hongguang steel pole co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Tang

Τηλ.:: 86-510-87844156

Φαξ: 86-510-87843528

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)